Felder Group puuntyöstökoneet

Felder Group

Felder Group on yksi johtavista puuntyöstökoneiden valmistajista maailmassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Itävallassa, ja sillä on useita tuotantolaitoksia Euroopassa. Felder Groupin valikoimaan kuuluvat muun muassa sahat, höylät, porat, jyrsimet ja CNC-koneet.
Lue lisää
Heinrich KUPER GmbH

Heinrich KUPER GmbH

Kuper on saksalainen viilukoneiden valmistaja, joka on erikoistunut erilaisten viilujen leikkaamiseen ja liimaamiseen. Yritys on perustettu vuonna 1947 ja sen pääkonttori sijaitsee Bielefeldissä, Saksassa.
Lue lisää
Killinger

Killinger

Killinger on saksalainen sorvivalmistaja, joka on erikoistunut laadukkaiden ja monipuolisten sorvien valmistamiseen. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi sorvialalla.

Killingerin tuotevalikoima sisältää erilaisia sorveja, kuten perinteisiä puusorveja, monitoimisorveja ja CNC-sorveja. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta, tarkkuudesta ja monipuolisuudesta.

Lue lisää
Paul

Paul

Paul on saksalainen sahavalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten katkaisusahojen ja sahausjärjestelmien valmistukseen. Yritys on perustettu vuonna 1906 ja se on edelleen perheomisteinen. Paulin sahat ovat tunnettuja niiden tarkkuudesta, luotettavuudesta ja kestävyydestä.
Lue lisää
Tigerstop

Tigerstop

TigerStop on johtava automaattisten mittaus- ja sahausteknologioiden valmistaja, joka on tunnettu tarkkuudestaan ja tehokkuudestaan. Yritys tarjoaa laajan valikoiman ohjaimia, joita käytetään monilla eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien puuntyöstö, metallintyöstö ja muovi-injektointi. TigerStopin ohjaimet mahdollistavat tarkan mittauksen ja leikkauksen nopeasti ja helposti, mikä auttaa yrityksiä saavuttamaan parempia tuotantotuloksia ja lisäämään tuottavuuttaan.
Lue lisää
Weima Gmbh

Weima Gmbh

Weima on saksalainen konevalmistaja, joka keskittyy kierrätys- ja jätehuoltosektorin koneiden suunnitteluun ja valmistukseen. Yritys perustettiin vuonna 1980 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alallaan, työllistäen yli 300 henkilöä. Weima valmistaa muun muassa murskaimia, rouhijoita, leikkureita ja pakkauskoneita, jotka soveltuvat monenlaisten materiaalien kuten muovin, paperin, pahvin ja puun käsittelyyn. Yrityksen tavoitteena on edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, ja sen tuotteet ovatkin suunniteltu säästämään energiaa ja vähentämään jätteen määrää. Weiman asiakkaita ovat muun muassa jätehuoltoyritykset, kierrätyslaitokset ja tuotantolaitokset eri puolilla maailmaa.
Lue lisää
Osama Technologies s.r.l

Osama Technologies s.r.l

Osama Technologies s.r.l on italialainen yritys, joka on erikoistunut liimalevittimien suunnitteluun ja valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1979, jolloin se aloitti toimintansa liimalevittimien valmistajana. Sittemmin yritys on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alallaan.

Yrityksen valikoimaan kuuluu laaja valikoima liimalevittimiä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näihin kuuluvat muun muassa rullalevittimet, kaavinlevittimet, telalevittimet ja kartiolevittimet. Yrityksen liimalevittimissä käytetään huippuluokan teknologiaa, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen.

Lue lisää
Italpresse

Italpresse

Italpresse on italialainen yritys, joka on erikoistunut hydraulisten puristimien ja linjaratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Yritys on toiminut jo vuodesta 1954 lähtien ja palvelee sekä käsiteollisuutta että suurempia toimialoja useilla sektoreilla, kuten puu, polyuretaani- ja muut vaahtomuovimateriaalit, autoteollisuus, komposiittimateriaalit, kierrätetyt materiaalit sekä kevyet, kerros- ja hunajakennorakenteelliset listat.
Lue lisää
Pade

Pade

Pade on italialainen puuntyöstökoneiden valmistaja, joka on erikoistunut monipuolisten CNC-työstökoneiden ja jyrsimien valmistukseen. Yritys perustettiin vuonna 1969 Paden perheen toimesta, ja siitä lähtien se on kasvanut ja kehittynyt merkittäväksi alan toimijaksi. Paden tuotevalikoima sisältää monia erilaisia CNC-jyrsimiä ja -työstökoneita, kuten reunalistoittimia, ovi- ja ikkunatehdaskoneita sekä monitoimijyrsimiä. Yritys on erityisen tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta laadustaan. Pade on myös laajentanut toimintaansa kansainvälisesti ja sillä on nykyään laaja asiakaskunta ympäri maailmaa.
Lue lisää
Volpato Lasm

Volpato Lasm

Volpaton reunahiomakoneet ovat erittäin suosittuja puusepänliikkeissä ympäri maailmaa. Reunahiomakoneet ovat tärkeitä puuntyöstökoneita, joita käytetään esimerkiksi huonekalujen valmistuksessa. Volpaton valikoimassa on sekä manuaalisia että automaattisia reunahiomakoneita, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja teknisiä ratkaisuja.

Lue lisää
Ruwi

Ruwi

Ruwin monijyrsinkoneet ovat erittäin tarkkoja ja helppokäyttöisiä. Ne soveltuvat monenlaiseen puuntyöstöön, kuten panelointiin, uritukseen, profilointiin, viisteisiin ja reunalistojen valmistukseen. Lisäksi Ruwi valmistaa monijyrsinkoneita myös muihin materiaaleihin, kuten muoviin ja alumiiniin.
Lue lisää
Maggi Technology

Maggi Technology

Maggi Technology on tullut tunnetuksi erityisesti monikaraporakoneistaan, joita valmistetaan eri kokoluokissa ja ominaisuuksilla. Monikaraporakoneet ovat erittäin tehokkaita, koska ne mahdollistavat usean reiän poraamisen samanaikaisesti, mikä nopeuttaa tuotantoa ja vähentää tuotantokustannuksia. Maggi Technology valmistaa myös muita puuntyöstökoneita, kuten katkaisu- ja jiirisahoja, hiontakoneita ja sahakoneita.
Lue lisää
30 tulosta