Heinrich KUPER GmbH

Heinrich KUPER GmbH

Kuper on saksalainen viilukoneiden valmistaja, joka on erikoistunut erilaisten viilujen leikkaamiseen ja liimaamiseen. Yritys on perustettu vuonna 1947 ja sen pääkonttori sijaitsee Bielefeldissä, Saksassa.

Kuperin valikoimaan kuuluu erilaisia viilukoneita, joilla voidaan käsitellä niin pyöreitä kuin tasaisia viiluja. Yhtiö tarjoaa myös erilaisia viilujen liimaamiseen tarkoitettuja koneita, kuten puristimia ja liimauskoneita. Kuperin viilukoneet ovat tunnettuja laadukkaasta suorituskyvystään ja tehokkuudestaan.

Kuperin asiakaskunta koostuu lähinnä puusepänteollisuudesta, huonekaluvalmistajista ja viilutehtaista. Yritys on panostanut tuotekehitykseen ja innovaatioihin, ja sen koneissa käytetään nykyaikaisia teknologioita. Kuperin tavoitteena on kehittää ympäristöystävällisiä ja kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja tehostamaan tuotantoprosessejaan.

Kuperin historia ulottuu yli 70 vuoden taakse, ja sen koneita käytetään ympäri maailmaa. Yhtiö on saavuttanut maineen laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan, ja sen viilukoneet ovat olleet käytössä monissa arvostetuissa projekteissa. Kuperin tavoitteena on jatkossakin kehittää entistä parempia ja tehokkaampia koneita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.