Felder Group puuntyöstökoneet

Felder Group

Felder Group on yksi johtavista puuntyöstökoneiden valmistajista maailmassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Itävallassa, ja sillä on useita tuotantolaitoksia Euroopassa. Felder Groupin valikoimaan kuuluvat muun muassa sahat, höylät, porat, jyrsimet ja CNC-koneet.

Felder Groupin tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia, kestäviä ja luotettavia koneita, joilla on helppo työskennellä. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia teknologioita ja innovaatioita, joilla voidaan parantaa työn tehokkuutta ja tarkkuutta.

Yrityksen valikoimassa on useita eri tuotemerkkejä, kuten Felder, Format-4 ja Hammer, jotka tarjoavat erilaisia koneita eri tarpeisiin. Felder-koneet ovat suunniteltu ammattilaisille, jotka tarvitsevat huippuluokan koneita päivittäiseen käyttöön. Format-4-koneet taas ovat suunniteltu vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat erittäin tarkkoja koneita monimutkaisiin projekteihin. Hammer-koneet ovat puolestaan ​​suunniteltu harrastajille ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaita koneita edullisella hinnalla.

Felder Groupin asiakaspalvelu on erinomaista. Yritys tarjoaa laajan valikoiman opetusmateriaaleja ja teknistä tukea, joka auttaa asiakkaita oppimaan käyttämään koneita tehokkaasti ja turvallisesti. Yrityksellä on myös laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri maailmaa, joten asiakkaat voivat helposti löytää lähellä olevan jälleenmyyjän ja saada apua tarvittaessa.

Felder Group on myös ympäristöystävällinen yritys. Yritys käyttää kestäviä materiaaleja ja pyrkii vähentämään jätteen määrää tuotannossaan. Lisäksi yrityksen tuotteet ovat energiatehokkaita, mikä vähentää niiden käytöstä aiheutuvaa ympäristövaikutusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Felder Group on arvostettu ja luotettava puuntyöstökoneiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia koneita eri tarpeisiin. Yrityksen sitoutuminen kestävään kehitykseen, laaja asiakaspalvelu ja jälleenmyyjäverkosto sekä jatkuvat teknologian innovaatiot ovat tekijöitä, jotka erottavat sen kilpailijoistaan.

Yrityksen historia:

1956 - 1960

Johann Felder perustaa yhdessä vaimonsa Gertraudin kanssa yrityksen Johann Felderjunior vanhempiensa talon verstasosassa Absamissa, Tirolissa, vuonna 1956 ja esittelee ensimmäiset Felder-puuntyöstökoneet Wienin ja Innsbruckin messuilla samana vuonna.

-

1961 - 1980

 
60-luvun alussa jatkuva kasvu vaati yrityksen ensimmäistä kertaa muuttamaan uuteen sijaintiin. Salzbergstrasse 26:sta tuli konevalmistajan uusi sijainti. Ensimmäinen kone vietiin ulkomaille ja läpimurto saavutettiin ensimmäisen sarjatuotannon myötä, legendaarisen BU 4 -yhdistelmäkoneen myötä. Felder vakiinnutti asemansa Saksan markkinoilla menestyksekkäillä sarjoilla BU 5-8 ja raskaalla yhdistelmäkoneella Felder HAT.


-

1982 - 1989

Suuri menestys vaati jatkuvaa laajentumista, mikä ei ollut enää mahdollista Absamin sijainnissa. Tämän vuoksi yritys muutti vuonna 1982 uusiin pääkonttoritiloihin Halliin Tirolissa, jossa yritys on edelleen tänä päivänä. Vuonna 1988 Johann Felder perusti Felder Scandinavian Tukholmaan, ensimmäisen tytäryhtiön nyt maailmanlaajuisesti läsnä olevalle Felder Groupille. BF 3 ja BF 4 -yhdistelmäkoneet menestyivät niin hyvin, että uusi halli oli rakennettava vain muutaman vuoden kuluttua.

-

1990 - 1996

Uusien tuotantomahdollisuuksien myötä seuraava merkkipaalu saavutettiin vuonna 1990. Maailman ensimmäinen liukupöydällinen yhdistelmäkone "Felderin valmistama" esiteltiin. Konepaja Felder on kehittynyt yhdistelmäkonespesialistista täydelliseksi tarjoajaksi kaupalle, kaupankäynnille ja teollisuudelle. Jatkuvan kansainvälisen jakeluverkon laajentumisen ansiosta yhä useampia markkinoita on vallattu ja vuonna 1993 Felder avasi, teollisuuden pioneeri, uuden EURO-logistiikkakeskuksen Hallissa Tirolissa.

-

1997 - 2001

Vuonna 1997 Felder lanseerasi uuden Hammer-brändin, joka pian vakiinnutti asemansa laadukkaiden, mutta edullisten puuntyöstökoneiden tarjoajana, kilpaillen menestyksekkäästi halvoilla tuotteilla Kaukoidästä. Vuonna 2001 esiteltiin lisäksi uusi brändi: FORMAT4, korkeimpiin vaatimuksiin liiketoiminnassa ja teollisuudessa suunnattu huippubrändi, joka täydensi Felder Groupin tuotevalikoimaa ammattilaissegmentissä. Hyvin lyhyessä ajassa tietokoneohjattavat koneet vakuuttivat ammattikäyttäjät liiketoiminnassa ja teollisuudessa.

-

2002 - 2010

Vuonna 2000 yritys 'Johann Felder' muutti rekisteröidystä itsenäisestä yrittäjästä osakeyhtiöksi, jossa Johannin vaimo Gertraud, tytär Elisabeth ja pojat Hansjörg ja Martin Felder omistavat osan perheyrityksestä, Felder KG:sta. 80 prosentin vientirajan saavuttaminen vaati logistiikkakeskuksen uudistamista, mikä avattiin vuonna 2005 - vain 8 kuukauden rakennusaikataulussa. Jo vuonna 2007 tuotantoaluetta kasvatettiin 11 300 m²:lla, kun kokoonpanohalli 7 ja yksikaton 4,5 laajennus valmistuivat.

-

2011 - 2018

 

Kehittämällä edistyksellisiä ratkaisuja, kuten Silent-Power®-spiraaliterä-kutteripäätä vuonna 2012 tai kokonaisvaltaista ohjelmistoratkaisua F4®Solutions vuonna 2018, Felder Group on aiheuttanut useita aistimuksia puuntyöstökoneiden markkinoilla. Yhtiöllä on 35 kansainvälistä patenttia, noin 100 uutta konekehitystä ja markkinointia, ja se on investoinut 22 miljoonaa euroa tutkimukseen ja kehitykseen, mikä tekee siitä innovaatiojohtajan alalla. Maailmanlaajuisesti toimivien lukuisien myymälöiden lisäksi uusia kansallisia toimipisteitä perustetaan Berliiniin, Lyon'iin, Queretaroon (Meksiko) ja Moskovaan, ja myös Hallin tehtaalla tehdään suuria investointeja. Uusien valmistushallien 1 ja 8 sekä toimisto- ja logistiikkakompleksin laajennuksen myötä, joka tarjoaa yli 1600 neliömetriä lisätilaa toimistoille ja 30 metriä korkealle korkeavarastolle, tehtaan tehokasta aluetta on laajennettu yli 81 000 neliömetriin vuoteen 2018 mennessä.

-

2019 - Tänään

  

Vuonna 2019 Otto Mayer Maschinenfabrik liittyi osaksi Felder-konsernia. Mayerilla on tuotantolaitos Lombachissa, Saksassa, joka tuo mukanaan keskittyneen osaamisen ja 70 vuoden kokemuksen pystysahojen valmistuksesta maailmanlaajuiselle palvelu- ja myyntiverkostolle. Samana vuonna Felder Group esitteli LIGNA-messuilla maailman ensimmäisen ja ainoan kontaktittoman turvalaitteen liukupöytäsahoille - PCS®. Tämä on jälleen yksi merkkipaalu Felder Groupilta, jota nyt johtavat Hansjörg ja Martin Felder toisessa sukupolvessa.

Lisätietoa:
https://www.felder-group.com/