Italpresse

Italpresse

Italpresse on italialainen yritys, joka on erikoistunut hydraulisten puristimien ja linjaratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Yritys on toiminut jo vuodesta 1954 lähtien ja palvelee sekä käsiteollisuutta että suurempia toimialoja useilla sektoreilla, kuten puu, polyuretaani- ja muut vaahtomuovimateriaalit, autoteollisuus, komposiittimateriaalit, kierrätetyt materiaalit sekä kevyet, kerros- ja hunajakennorakenteelliset listat.

Italpresse tarjoaa myös erityisiä mittatilauksellisia ratkaisuja, jotka perustuvat asiakkaiden erityisiin vaatimuksiin. Yrityksen kaikki tehtaat sijaitsevat Bergamon alueella Italiassa, jossa koneenrakennuksella on pitkät perinteet ja tarkkuus tunnetaan. Italpresse investoi jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen, tutkimukseen ja kehitystyöhön sekä ajan tasalla oleviin CNC-työkaluihin ja suunnittelu-ja tilauskäsittelyjärjestelmiin.

Italpresse on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita sekä ainutlaatuista tietotaitoa ja sektorin rakennetta. Yrityksen jatkuva investointi tuotteisiin ja erinomaisuuden tavoittelu varmistavat sen, että sen yhteistyökumppanit voivat hyötyä parhaasta mahdollisesta laadusta ja tehokkuudesta.