”Kaiken Maailiman Hommat” - yhdellä kertaa, nappia painamalla

”Kaiken Maailiman Hommat” - yhdellä kertaa, nappia painamalla

Hikiällä toimiva Kalustesektori Oy on vuonna 1986 perustettu puusepänliike, joka tekee pääsääntöisesti ravintolakalusteita. Vaikka suurin osa työstä onkin ravintolakalusteiden valmistamista, tehdään vuosittain myös paljon erilaisia sisustuselementettejä, mittatilaustöitä ja remontteja. Eli ”Kaiken Maailiman Hommat” kertoo Eero Nikkilä, Kalustesektorin tuotantopäällikkö.

LISTAKONEEN HANKINTA

Uuden listakoneen hankinta oli muhinut mielessä jo jonkin aikaa ja vanhan reunalistoituskoneen kapasiteetti ei riittänyt kasvun mukana tuomalle listoitustarpeelle. Lisäksi vanhan koneen listoitusjälkeä jouduttiin viimeistelemään käsin, mikä vei ylimääräistä aikaa. Työstä tuli ”tunti listoitusta, tunti hieromista”, kertaa Nikkilä.

Uuden koneen valinta osoittautuikin melko helpoksi kun Olsan Pauli Weckman tarjosi Format-4 Tempora-listakonetta. Jo alunperin tarkoituksena oli investoida luotettavaan, automatisoituun ja hyvillä viimeistely-yksiköillä varustettuun listakoneeseen jolloin levyt tulevat pakkaus/kasaus valmiina suoraan koneesta. Tähän kaikkeen Format-4 pystyi. Lisäksi koneeseen oli saatavilla x-motion
automatisointi-paketti. Paketti sopi äärimmäisen hyvin töihimme jotka sisältävät paljon työkappaleiden ja nauhamateriaalien vaihtamista ja muuttuvia listoitustarpeita. Nyt koneen säätö käy kätevästi suoraan kosketusnäytöltä koskematta itse yksiköihin, kertoo Nikkilä.

3 VUODEN TAKUU JA LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI

Uutena merkkinä Suomen markkinoille tullut Format-4 luonnollisesti hieman arvelutti mutta tieto siitä että kyseinen merkki kuului jo yli 60 vuotta toimineeseen jo ennalta tuttuun Felder Groupiin ja tuttu toimittaja OLSA, tekivät lopulta ratkaisusta melko helpon.


Lisäksi tehtaan myöntämä 3 vuoden takuu joka sisältää huoltokäynnit teki päätöksestä meidän kannaltamme äärimmäisen helpon, päättää Kalustesektorin Nikkilä.

Lisätietoa:
https://www.kalustesektori.com/