Felder tasohöylä spriraalikurso kokemuksia Olsa

Retulan Saaren Puusepät Oy - uuden tuotteen viimeistely helpottui Felderin tasohöylällä

Retulansaaren puusepät, Resapuu on nimensä mukaisesti Retulansaaressa sijaitseva puusepänliike. Vuonna 2010 perustettu yritys valmistaa lähtökohtaisesti mittatilauksena ruokailuryhmiä ja muita kalusteita. Huonekalut valmistetaan vaalimalla perinteistä puusepän käsityötä jolloin niistä tulee yksilöllisiä ja korkealaatuisia.

Myös ikkunat, ovet ja maalaustyöt hoituvat samalla verstaalla. Yleensä jos en ole verstaalla saatan olla esimerkiksi entisöintikohteessa, kertoo Juuso Laurila työnkuvastaan.

Uutena tuotteena Resapuulla on Habitaressakin esitelty massiivipuu-epoksi taso mikä sopii tyyliltään erinomaisesti vaikka pöydän kanneksi. Epoksipinnan höyläys osoittautui vanhalla 4-leikkuisella kursolla haasteelliseksi ja levyä ’saikin 200sella hioa hiestä märkänä’ jotta lopputulos miellytti. Juuso päätti investoida Felderin 630mm leveään tasohöylään Silent-Power spiraalikurso varustuksella mikä kannatti.

’Nykyään epoksien viimeistely hoituu pienellä 400sen sipaisulla ja perustyöt on helpottunut kun höylässä on tehoa ja leveyttä’ Juuso päättää. Kiitosta saa myös hiljainen höyläysääni, kun höylätessä samassa tilassa olevalle voi puhua huutamatta.

Lisätietoa:
www.resapuu.fi
Resapuun tuotevalikoiman löydät uudesta verkkokaupasta resapuu.shop

Felderin höylät tutusti OLSA:lta!