Felder Group puuntyöstökoneet

Felder Group

Felder Group on yksi johtavista puuntyöstökoneiden valmistajista maailmassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Itävallassa, ja sillä on useita tuotantolaitoksia Euroopassa. Felder Groupin valikoimaan kuuluvat muun muassa sahat, höylät, porat, jyrsimet ja CNC-koneet.
Lue lisää
Stromab

Stromab

STROMAB on kokenut valmistaja, jonka tuotantokoneet palvelevat ikkuna-, ovi- ja taloteollisuutta. STROMABin valikoimasta löytyvät laadukkaat kääntyväteräiset katkaisusahat lankuille, laudoille ja palkeille, salvoslinjat hirsitaloteollisuuteen sekä liimaus- ja kasauspuristimet.

STROMABin koneita käyttävät laajalti eri alojen yritykset, kuten ikkuna- ja oviteollisuus, hirsitaloteollisuus sekä monet talotehtaat.

Erityisesti suosittuja ovat STROMABin kääntyväteräiset katkaisulinjat, jotka mahdollistavat tehokkaat suorat ja vinot sahaukset. STROMABin laitteet ovat luotettavia ja ammattitaitoisesti suunniteltuja, joten ne kestävät käytössä pitkään.

Lue lisää
Harwi

Harwi

Harwi on valmistanut sahakoneita Helmondissa, Noord Brabantin provinssissa vuodesta 1960. Erikoisalana on kestävien sahakoneiden suunnittelu, rakentaminen ja myynti erilaisiin puuteollisuuden sovelluksiin. 

Valikoima Harwi-sahakoneita:

  • Harwi pystysahat
  • Harwi säteissahat
  • Harwi halkaisusahat n.

Mallistossa mm. Harwi Ultra, Harwi Multimatic ja Harwi 130.

Lue lisää