Puuteollisuuden ytimessä - Puumessut Jyväskylässä 6.-8.9.2023

Puuteollisuuden ytimessä - Puumessut Jyväskylässä 6.-8.9.2023

Olsa Ay esittelee Felder Groupin uusimpia tuotteita Jyväskylän messuilla osastolla B-472

PCS® | Preventive Contact System on yksi osaston kohokohdista, joka estää onnettomuudet tarkistuspyörösahalla sahatessa. PCS® toimii sähkömagneettisella hylkimisperiaatteella ja havaitsee vaaratilanteet reagoiden niihin muutamassa millisekunnissa. Järjestelmä on huoltovapaa eikä sisällä kuluvia osia.

Esillä on myös lukuisia ratkaisuja levykalusteteollisuuteen, kuten GlueBox reunalistoituskone. GlueBox tekee PUR-liiman käsittelystä helppoa ja vaivatonta, sillä liima annostellaan nauhana perinteisen tavan sijaan. Tämä säästää aikaa ja varmistaa aina optimaalisen liimamäärän.

Puumessut kokoaa koko toimialan yritykset ja ammattilaiset Jyväskylään jälleen 6.-8.9.2023. Yli 30 vuoden ajan puualan lipunkantajana toiminut tapahtuma keskittyy puuteollisuuden tekniikkaan, puusepänteollisuuteen ja puuntyöstöteknologiaan. Tehokas alihankintaketjutus ja koko puualan uusimmat tulevaisuuden innovaatiot ovat messuilla vahvasti mukana.

Tervetuloa tutustumaan osastollemme B-472 mielenkiintoisimpiin uutuuksiin ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Nähdään Jyväskylän messuilla!

Tilaa omat messulippusi täältä:

https://messut.gest.fi/jyvaskylan-messut/Puumessut-2023---messut