Felder tuo markkinoille uudistuneen G-sarjan listakoneet

Felder tuo markkinoille uudistuneen G-sarjan listakoneet

Felder on jälleen kerran astunut eturiviin ja tuonut markkinoille odotetun uuden G-sarjan malliston. 

Uusi G-sarja on saanut uuden, modernin ulkoasun vaikkakin näiden koneiden hienous ei piile pelkästään ulkoasussa. Vaihdettavan liimapannun ansiosta ne ovat entistäkin tehokkaampia. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja tuottavuuden myös G3-malliston koneilla. Nopea ja helppo vaihto muihin liiman väreihin ja PUR-liiman käyttö varmistavat tuottavat toimenpiteet ja erinomaiset reunat kaikille käyttöalueille.Kompakti koko
Sen kompakti koko, lyhyimmillään vain 2 metrin pituus, sopii jokaiseen työpajaan. Vaikuttava on myös yksittäisten työkappaleiden viimeistely mikä poistaa tarpeen manuaaliselle jälkikäsittelylle.

Tulevaisuuden Puuntyöstöä

Felderin sitoutuminen innovaatioon ja laatuun on nähtävissä jokaisessa uuden G-sarjan koneessa. Tämä uusi mallisto ei ainoastaan vastaa puuseppien tarpeisiin tänään, vaan valmistautuu myös tulevaisuuden haasteisiin. Olipa kyse sitten suurista teollisista projekteista tai pienten työpajojen tarpeista, Felder G-sarja tarjoaa ratkaisun, joka ylittää odotukset.

Tutustu Lisää
Haluatko oppia lisää Felderin uudesta G-sarjasta ja miten se voi auttaa sinua ottamaan puuntyöstöprojektisi seuraavalle tasolle.

Tutustu G-sarjan mallistoon tästä >>