Paul

Paul

Paul on saksalainen sahavalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten katkaisusahojen ja sahausjärjestelmien valmistukseen. Yritys on perustettu vuonna 1906 ja se on edelleen perheomisteinen. Paulin sahat ovat tunnettuja niiden tarkkuudesta, luotettavuudesta ja kestävyydestä.
Lue lisää
Maggi Technology

Maggi Technology

Maggi Technology on tullut tunnetuksi erityisesti monikaraporakoneistaan, joita valmistetaan eri kokoluokissa ja ominaisuuksilla. Monikaraporakoneet ovat erittäin tehokkaita, koska ne mahdollistavat usean reiän poraamisen samanaikaisesti, mikä nopeuttaa tuotantoa ja vähentää tuotantokustannuksia. Maggi Technology valmistaa myös muita puuntyöstökoneita, kuten katkaisu- ja jiirisahoja, hiontakoneita ja sahakoneita.
Lue lisää
Omga DIERREGI S.r.l.,

Omga DIERREGI S.r.l.,

DIERREGI S.r.l., on vuodesta 1960 lähtien maailmanlaajuisesti tunnettu nimi katkaisusahojen valmistajana. OMGA-brändin alla valmistetaan automaattisia, puoliautomaattisia ja manuaalisia koneita, jotka sopivat niin pieniin verstaisiin kuin teolliseen tuotantoonkin. Valikoimamme keskittyy erityisesti massiivipuun, huonekalujen, ikkunoiden ja ovien sekä kaikkien lineaaristen profiilien katkaisusahaukseen.
Lue lisää
Stromab

Stromab

STROMAB on kokenut valmistaja, jonka tuotantokoneet palvelevat ikkuna-, ovi- ja taloteollisuutta. STROMABin valikoimasta löytyvät laadukkaat kääntyväteräiset katkaisusahat lankuille, laudoille ja palkeille, salvoslinjat hirsitaloteollisuuteen sekä liimaus- ja kasauspuristimet.

STROMABin koneita käyttävät laajalti eri alojen yritykset, kuten ikkuna- ja oviteollisuus, hirsitaloteollisuus sekä monet talotehtaat.

Erityisesti suosittuja ovat STROMABin kääntyväteräiset katkaisulinjat, jotka mahdollistavat tehokkaat suorat ja vinot sahaukset. STROMABin laitteet ovat luotettavia ja ammattitaitoisesti suunniteltuja, joten ne kestävät käytössä pitkään.

Lue lisää