Venjakob

Venjakob

Venjakob on saksalainen yritys, joka on erikoistunut pinnan käsittely- ja maalausautomaatioon. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1895 saakka, jolloin se perustettiin. 

Venjakobin tarjoama valikoima sisältää laajan valikoiman erilaisia maalausautomaatteja, joilla voidaan käsitellä erilaisia materiaaleja, kuten puuta, muovia ja metallia. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset kuivaustunnelit ja muut prosessilaitteet.

Yritys on erityisen tunnettu korkealaatuisista ja tehokkaista maalauslinjoistaan, jotka ovat erittäin suosittuja esimerkiksi huonekalu- ja autoteollisuudessa. Venjakobin maalauslinjoilla voidaan käsitellä suuria määriä materiaaleja lyhyessä ajassa, mikä tekee niistä erittäin tehokkaita ja taloudellisia.

Venjakobin innovatiiviset teknologiaratkaisut ovat auttaneet yritystä säilyttämään johtavan asemansa alallaan. Yritys on saavuttanut useita arvostettuja palkintoja, kuten Red Dot Design -palkinnon.

Venjakobilla on laaja asiakaskunta ympäri maailmaa, ja sen palveluihin luottavat monet tunnetut yritykset eri teollisuudenaloilla. Yrityksen vahvuutena on myös sen asiakaspalvelu, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.