Puhtaampaa sisäilmaa purunpoistoon RL-suodatinlaitteistoilla

Puhtaampaa sisäilmaa purunpoistoon RL-suodatinlaitteistoilla

Aina ei ole järkevää tai mahdollista sijoittaa purunpoiston suodatinlaitteistoja ulkotilaan. Tällöin erinomainen vaihtoehto on sisätiloihin sijoitettavat automaattisella palonsammutuslaitteistolla varustetut RL-suodatinlaitteistot.

Felder RL-sarjan suodatinlaitteistoja on saatavilla ilmamäärille 1 900 – 8 000 m³/h. RL-sarjan -suodatinlaitteistot ovat BG-pölytestattuja ja sertifioituja luokkaan H3. Takaisin työtilaan palautuvan suodatetun ilman pölypitoisuus on alle 1 mg/. Lisäksi laitteiston hiljainen käyntiääni mahdollistaa suodatinlaitteiston sijoittamisen työtilaan. Näin ollen korvausilman tai paluuilmakanavien rakentamista ei tarvita.

Kaikki Felder RL-mallit tulevat vakiona helposti liikutettavina yksiköinä jotka ovat valmiiksi koottuna jolloin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Imettävä materiaali kerätään laitteiston alla oleviin keräilyastioihin. Lisävarusteena laitteistot ovat mahdollista varustaa myös halutessa briketöintipuristimella tai sulkusyöttimellä jolloin puru voidaan ohjata esim. purusiiloon tai tyhjennettävälle siirtolavalla.

Purunpoiston paloturvallisuus ja puhdas sisäilma

RL-suodatinlaitteistoissa imun suorittava puhallin on sijoitettu "puhtaalle puolelle" suodatinta. Tästä etuna on mm:

  • Imu on tehokkaampi kun puhaltimen siiven eri tarvitse kestää epäpuhtauksia
  • Puhaltimen äänitaso on matalampi

Felder RL-suodatinlaitteistot voidaan varustaa automaattisella palonsammutuslaitteistolla. Valittavissa on joko vesisprinkeli-järjestelmä tai ilman vesiliitäntää toimiva jauhesammutusjärjestelmä. 

Suodatinmateriaali joka kestää käyttöä ja suodattaa

Felder RL-suodatinlaitteet voidaan varustaa automaattisella suodattimien puhdistuslaitteistolla. Itse suodattimet ovat saatavissa myös tarvittaessa antistaattisena. Tämä mahdollistaa Felder RL-suodatinlaitteistojen käyttämisen puupohjaisista materiaalinen lisäksi, esimerkiksi muoviteollisuuden kohdeimuissa.