Profit H150 - 5-akselinen nestaava CNC työstökeskus

Profit H150 - 5-akselinen nestaava CNC työstökeskus

Konetta on saatavana on neljä eri kokoa (16.38, 19.38, 22.32 ja 22.43) integroidulla SMART ZONING -imurihallinnalla, huippuluokan automaatiotasoilla, keskimääräistä korkeammilla porauspäillä, uusilla turvallisuuskonsepteilla ja lukuisilla muilla jokapäiväistä tuottavuutta lisäävillä ominaisuuksilla.

Suorituskykyinen Format4 5-akselinen nestaava CNC kehitettiin erityisesti ammattimaisen puuntyöstön lisääntyneisiin vaatimuksiin ja mahdollistaa työkappaleiden suunnittelun ennätysajassa. 5-akselisen karan rajoittamatonta käyttöä varten on suuresta Z-akselin työkorkeudesta (200 mm) paljon etua työstettäessä korkeita työkappaleita.

Vakiona tulevalla työkalunvaihtimella ja valinnaisesti saatavilla olevalla työstöpään mukana kulkevalla työkalunvaihtimella työkalupaikkojen määrä nousee 36 paikkaan. Kuormauksen automaattinen esitarrataulukko minimoi virhelähteet ja samalla vähentää käsittelyaikoja. Suorituspaketin ansiosta CNC-ohjaus mahdollistaa korkeimman mahdollisen standardin. Erilaiset optimointitasot takaavat lyhyemmät prosessiajat, erilaiset jyrsinnätulokset ja lisää mukavuutta CNC-työstössä.