Keitä me olemme?

Olsa Ay on Lahdessa sijaitseva puusepän-, levykalusteteollisuuteen ja muovintyöstöratkaisuihin keskittynyt laitetoimittaja

Tervetuloa tutustumaan kattavaan ja monipuoliseen valikoimaan erilaisia puun/levykaluste- ja muovintyöstökoneita sekä purunpoistoratkaisuja. Valikoimastamme löydät CNC-työstökeskukset, reunalistoituskoneet, erilaiset sahat, höylät ja puruimurit. Tarjoamme laitetoimituksien lisäksi huoltopalvelut yli 35 vuoden kokemuksella.

Koneratkaisut puun- ja muovintyöstöön
Pienistä yksittäiskoneista automatisoituihin työstölinjoihin
Salkapuu investoi nestaavaan Format4 CNC-työstökeskukseen

Salkapuu investoi nestaavaan Format4 CNC-työstökeskukseen

Uusi tuote vaati uutta konekantaa, jonka avulla tuotteet pystytään tekemään mahdollisimman laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Yritys päätyi investoimaan Itävaltalaiseen Format4 H80 nestaavaan CNC-työstökeskukseen. Se mahdollisti levyjen paloittelun, porauksen ja jyrsinnän tehokkaasti. Nyt täydelliset mittatilaustyönä tehdyt kalusteet, niiden reiät, urat ja liitokset, voidaan tuottaa helposti ja keskitetysti.
Lue lisää
Suomen Muovicenter Oy panosti sahauksen tehokkuuteen ja laatuun

Suomen Muovicenter Oy panosti sahauksen tehokkuuteen ja laatuun

Kokemukset Olsan kanssa asioinnista ovat olleet pelkästään positiivisia joka sektorilla, ja jatkossa toivottavasti yhteistyö lisääntyy. Samaa voi ehdottomasti suositella myös muillekin muovi- ja puualan toimijoille, kertoo tuotantopäällikkö Mikko Virtala
Lue lisää
Suomen Ovimarket - Investointi oli lähes ympäristöteko

Suomen Ovimarket - Investointi oli lähes ympäristöteko

Investoimme reunalistoituskoneeseen sekä CNC-työstökeskukseen, jolla voimme paikan päällä jalostaa levystä valmiita kalusteita myyntiin, Joonas Ylhäinen sanoo. 
Lue lisää
Ainutlaatuinen GlueBox
PUR-reunalistoitusta ilman huolia ja ongelmia

Toimipisteemme Lahdessa

OLSA Ay
Tupalankatu 4
15140 Lahti

Palvelemme
Arkipäivisin - 8.00 - 16.00
Muutoin sopimuksen mukaan

Puhelin: 010 820 7200